Elisabeth Jensen

Litt om Elisabeth

Jeg er birøkter på tredje året på et lite småbruk sammen med min mann. Vi bor på Frøya, en øy på trøndelagskysten som har en flott kystlynghei, men vi har også mye sørvest vind og regn derfor kan birøkten noen ganger være svært krevende.
Jeg er utdannet kokk og faglærer innen restaurant og matfag og er genuint interessert i råvarer og ser stadig ette nye måter å bruke honningen på. Til daglig underviser jeg ved avdelingen for restaurant og matfag på Guri Kunna vgs, der jeg også prøver å få elevene interessert i det flytende gullets mange anvendelses muligheter.

Foretak: Dyrvik Gård

Honning
profil

Type honning

Røsslyng

Terroir

Bigården ligger i nær lynghei i jordbruksområde, men med vanlig boligområder i kort avstand fra kubene

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: Årets honning 180 kg , fjorårets honning 140 kg

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården