Vilde Vanberg

Litt om Vilde

Min fascinasjon for bier startet da jeg var 25 år og studerte master i arkitektur og forstod at byutvikling handlet både om å skape fremtidens byer for mennesker, dyr og insekter. Dette er mitt femte år som birøkter og interessen og fascinasjonen har fortsatt å utvikle seg. Jeg jobber nå fulltid som arkitekt, men har alltid i bakhodet at jeg skal tilrettelegge for byens minste borgere og har troen på en summende by. VIVA Honning

Foretak: VIVA Honning

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret

Terroir

Landøya, Asker. Kyst, fruktrær. En del eldre hager og udyrket mark langs veien, i et ellers vegetert og småkollete landskap.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 40

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården