Steinar Grøtte

Litt om Steinar

Jeg, Steinar Grøtte, er andre generasjon birøkter i familien. Min far har drevet med birøkt i flere tiår og for noen år siden fulgte jeg i hans fotspor. Bigården har i dag ni samfunn og er lokalisert i Selbu i Trøndelag. På sommeren er bigården på gården, mens høstrekket er på Holmrya, tett på Skarvan og Roltdalen nasjonalpark. Birøkt er i dag en hobby og jeg fortsetter der, sammen med min søster, Inga Petrine Grøtte, som også er sertifisert birøkter.

Foretak: Hoem Søndre bigård

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret og bringebær

Terroir

Selje, blomstereng, bringebær og åker med mye løvetann, i tillegg til ulike hageblomster.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 110

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården