Ragnhild Birkeland

Litt om Ragnhild

Jeg er 36 år og driver en fjellgård 800 moh i Vang i Valdres. Her har jeg ulike dyr / vekster og jobber etter økologiske og regenereative verdier. Biene er ett viktig tilskudd i samspillet på gården og jeg elsker å jobbe med dem. Området er preget av mye urørt natur og landbruk. Det er kort sesong og harde vintre her oppe. Og det er store forskjell på tidspunktet for når de ulike vekstene blomstrer, både nedover i dalen og oppover på fjellet. Dette gir mye variasjon for biene gjennom hele sesongen. Jeg har holdt på i 3 år og har 6 kuber.

Foretak: Four winds of Norway

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret

Terroir

Plassert på fjellgård 870 moh i Vang i Valdres. Noe landbruksområde hvor det dyrkes grovfôr. Masse natur med lyng, blåbærlyng, alt ifra ulike typer skog til snaufjellet. Økologiske blomster og urter på gården som biene koser seg masse med. Starter med selje og løvetann.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 30

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården