Håkon Øverås

Litt om Håkon

Jeg er utdannet av BYBI og har hatt endel kuber på Grünerløkka i 8 år omtrent. Jeg har vunnet sølv og bronse i tidligere NM.

Foretak: Innsiden Produksjon AS

Honning
profil

Type honning

Innsendt som flerblomstret, vurdert som mye nektar av lind.

Terroir

Bigården er i bakhagen til Arkitekthøyskolen som ligger rett ved Akerselva. Vegetasjonen i området har blir stadig bedre i takt med BYBI sitt arbeid med Bymiljøetaten som nå ikke slår vegetasjonen før i midten juli første gang. Det er også en hage med gamle eple, ære og plommetrær rett ved. Det er honning fra Bigården fra hele sesongen - mai til september. Det er mye lønn i området men også utrolig mye fin blomstereng langs Akerselva. Jeg tror at min honning blir ekstra god fordi den står så lenge i kuben før jeg tar den.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 50

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården