Ellen Bugge Lyche

Litt om Ellen

Honningen i denne krukken kommer fra kuben til «Queen Beeonce» på Jongskollen rett ved Sandvika 🙂 Kuben røktes av far og datter: Thomas Lyche og Ellen Bugge Lyche. De har holdt på med kuben sin i 4 år og i år har de utvidet med én ny kube med dronning «Cardi Bee». Kuben har sanket honning hele sesongen og det har kun blitt tatt honning fra den 1. gang 🙂

Kuben står i hagen og har rikelig tilgang på hageblomster, villblomster og trær. Vi tror biene trives veldig godt 🙂

Foretak: Queen beeonce

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret
Finalist i kategorien flerblomstret honning.

Terroir

I en hage, men omringet av trær: furu, gran, lind, bjørk, to epletrær og et kirsebærtre. Det er både blåbær og tyttebærlyng rundt kuben, samt en hage bestånde av roser, peoner, ripsbusker og andre hageblomster. Kuben står i rekkevidde til store områder med løvetann på våren 🙂

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 21,5

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården