Olaf Henke

Litt om Olaf

Fjellfarm Dansberg er en liten familie honningbedrift i Nord-Torpa beståendes av Ulva Ingadatter (dronningfinneren) Tiger Olafson ( fremtidens birøkter), Inga Dansberg (markedssjef) og Olaf Henke. (Dagens birøkter). Vi har ca 30 bikuber i seterlandskapet ved Synnfjell og slynger en gang i året i slutten av august. Bortsett fra Selje og løvetann får seterhonningen hele blomsterbuketten i glasset fra et nokså urørt landskap mellom 400 til 900 høydemeter.

Foretak: Fjellfarm Dansberg

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret.

Terroir

Seterlandskap taigaskog økologisk gressproduksjon Selje løvetann lønn rogn blåbær tyttebær molte bringebær geiterams lyng gran furu skogstorkenebb forglemmeiei skjeggklokke hvitkløver rødkløver pluss.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: Ca 1000 kg +

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården