Richard Tallaksen

Litt om Richard

 

Foretak: Eitun og pergjerdet frukthage

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret, Sommerhonning fra Blomstereng
Finalist i kategorien flerblomstret honning.

Terroir

Fleblomstret sommerhonning Bigården står i Eitun frukthage ved Sognefjorden. På gården er det frukttrær (eple, pære, mordeller, plommer, aprikos mm.), bær(bringebær, bjørnebær, kiwi, mm.) samt naturlige blomster (bla. løvetann, storknebb) Blomsterenghonning (ønsker analyse på denne) Biene blir kjørt opp på Rud høydegård ved Sognefjorden. På gården er det holdes gammel slåttemark/blomsterenger ved hevd og rundt er det furuskog med litt lyng..

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: Andre sortshonninger 100 kg Flerblomstret 150 kg

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården