Malin Røen

Litt om Malin

Jeg bor i Røgrenda i Surnadal Kommune, nordmøre. Kvinne, 52 år. Birøkterkurset ble endelig tatt i 2021 etter mange år med lyst til å starte å drive med bier.Jeg fikk mine første 3 kuber 15 mai i år. Læringskurven har vært bratt, frustrerende og morsom. Bifolket er et spennende og fantastisk folkeslag. Jeg har heldigvis god hjelp av gode venner som har påtatt seg en liten bijobb i å bistå meg i diverse oppgaver og de syns det er like kjekt som meg.

Foretak: Malin Røen

Honning
profil

Type honning

Røsslyng og Flerblomstret

Terroir

Vi bor på Lyngstad, 131 meter over havet. Omringet av gårdsbruk med innmark og utmark - selje, bringebær, blåbær, tyttebær, løvetann og annen villblomster. Vi har en stor Kjempelind på tunet som hadde masse blomster sist i juli og som nok har bidratt til å sette sin smak på honningen vår.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: Røsslyng 40 kg, Flerblomstret 14,5

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården