Christian Myrvang

Litt om Christian

«Jobb34» er et arbeidstiltak for personer med ulike utfordringer i hverdagen som har behov for en tilrettelagt arbeidsplass.

Målsetningen er at alle skal få lik mulighet til å delta i arbeidslivet, og oppleve mestring gjennom meningsfulle, engasjerende og viktige oppgaver.

«Jobb34» drifter bigårder i Stensparken og Marienlystparken, og selger honning via lokale spesialistforretninger, egen kafe, gavetiner til bedrifter, og direkte til kunder.

Prosjektet ble opprettet av boligen «Ullevålsveien 34» som er en del av Velferdsetaten i Oslo kommune, og driver i tillegg med cateringviksomhet og kafeen «Brenneriet» i sentrum.

Aktører som kan være interessert i likende prosjekter, samarbeid eller kjøp kan gjerne ta kontakt for en prat.

Foretak: Jobb34, Velferdsetaten, Oslo kommune

Honning
profil

Type honning

Sendt inn som flerblomstret, vurdert som honningdugg
Finalist i honningdugg

Terroir

Begge bigårdene til "Jobb34" holder til i storbyparker i Oslo indre by. Det er likevel ulikheter i omkretsende flora som er med på å sette et unikt særpreg på både smak og utseende til honningen fra hver park. Stensparken er omkranset av boliger med balkonger og haver hvor blomster og frukt som plantes der er med på setter preg på honningen, mens Marienlystparken deles med plantekasser hvor nabolaget dyrker grønt, frukt og andre nyttevekster..

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: Stensparken 175, Marienlystparken 211

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården