Jörg Haarpaintner

Litt om Jörg

jeg heter Jörg Haarpaintner og er senior forsker i NORCE Klima & Miljø – Norwegian Research Center AS i Tromsø. Jeg begynte med birøkt i 2018 med en gruppe i Holt Økopark i Tromsø og tok sertifiseringskurs i 2021. I år (2022) har jeg kjøpt mine egne to bikuber som sto på Nordre Hestnes Gård i Balsfjord over sommeren. Jeg har vært så heldig og klart å lage en avlegger allerede og nå er jeg veldig spent om jeg får alle tre kubene mellom den nordnorske vinteren. To be continued ….

Foretak: 

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret

Terroir

Bigården ligger på Nordre Hestnes Gård på 69.4°N 19.07°E i Balsfjord med landbruk, enger, beiteområder og skog. Masse blomster i området

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 25

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården