Halvar Paulsen

Litt om Halvar

Honningglasset er en lokal produsent av honning, birøkterne er Halvar Paulsen og Kristine Frøshaug. Vi holder til på Nesodden, og har eget utstyr og lokaler for produksjon av honning. Halvar er også sertifisert birøkter og slyngerommet vårt er sertifisert av mattilsynet.

Biene våre produserer honning fra flere bigårder på Nesodden, men er også på norgesferie i Trysil og Koppang.

Vårt fokus er like mye bienes velstand gjennom sesongen, som å produsere ren og smakfull honning. Som birøktere er vi veldig forskjellige; Halvar sluker alt av teori og er den av oss som er pådriver firmaet og har full kontroll på alle kuber og produksjon, mens Kristine liker best å jobbe med avleggere, dronningproduksjon og salg/markedsføring av honningen vår.

Foretak: Honningglasset DA

Honning
profil

Type honning

Røsslyngog bringebær

Terroir

Hogstfelt, bringebærkbusker, skog og jorder på Nesodden. Skog/lyng i Trysil og Koppang.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: Røsslyng 750, Bringbær 650

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården