Ole-Petter Holt

Litt om Ole-petter

Vi har drevet med birøkt i 32 år og har ca 40 kuber. Våre kuber står i det rikt blomstrende kultur og ravinelandskapet i Nannestad. Vi har både tradisjonelt slynget honning og presset pollenrik honning. Vi vandrer til Femundsmarka på lyngtrekk.

Foretak: Honningbua-BeeHappy

Honning
profil

Type honning

Andre sortshonninger og flerblomstret.

Terroir

Jeg har flerblomstret honning hvor den ene er presset. På den måten får jeg en fantastisk honning som er rik på smak og har et fantastisk innhold av pollen. En fantastisk honning på naturens premisser, helt uten noen tilsetninger, laget av de som kan det best, våre bier.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 100kg slynget og 60kg pollenrik presset.

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården