Lars Tommy Wensås

Litt om Lars Tommy

Jeg har bier på Handelshøyskolen BIs tak fordi det er et morsomt og nyttig tiltak. Biene er veldig populære blant våre ansatte og studentene. De er våre maskoter. Og så er jeg veldig naturvitenskap interessert. Jeg driver også med andre naturvitenskaplige prosjekter. Et av de er utgravninger av forhistoriske svane og fiskeøgler på Svalbard. All honning som biene våre klarer å produsere gis bort til ansatte, våre gjester og andre venner av skolen. Den blir satt stor pris på og dette gleder meg. Min jobb på BI er teknisk sjef og selvfølgelig BIs birøkter. Begge jobbene setter jeg stor pris på.

Foretak: Handelshøyskolen BI

Honning
profil

Type honning

Andre sortshonninger. Skogshonning. Honningen kommer nok fra de store løvtrærne langs akerselven og området rundt. Kastanjealen som går ved siden av vårt bygg for eksempel. Det er mye store løvtrær i området.

Terroir

Store løvtrær, kastanjeale, skogs vegetasjon langs Akerselven, noe blomster i bedd og hage.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 50

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården