Charlotte Trefall

Litt om Chaarlotte

Vi i Biehagen, Charlotte Trefall og Leif Inge Turøy, begynte med bier i 2020. Vi har i dag utvidet til å ha syv kuber i Hordvik, Åsane. Vår visjon er å kunne tilby en lokal og smakfull honning i samarbeid med våre bier. Våre bier står plassert i Hordvik, der det både er nærhet til bebyggelse og skog.

Foretak: Biehagen

Honning
profil

Type honning

Skogshonning.

Terroir

Bigården ligger landlig til i Hordvik, Åsane. Her er det nord for bigården noe boligområder, mens sør for bigården finner vi fjellet "Veten" 486 m.o.h. Her er det i nyere tid laget en del skogsveier, og det blomstrer store felt med markblomster og bringebær. Det er igjen store deler med granskog, samt en god del lyngsorter.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 50

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården