Anne Wodstrup

Litt om Anne

Bigård er etablert på Torshaug, i Oslo sentrum. Birøkter Anne Wodstrup fikk seg 2 bifolk 20.mai 2021, gjennom Bybi. Biene står i en østvendt skråning, i en hage med 100 forvokste eple, pære og plommetrær. I 2022 ble det 85 kilo.

Bigården er en del av et urbant byutviklingsprosjekt som undersøker naturmangfold og endringer i bylandskapet når vi bygger der det tidligere har vært gjengrodd landskap.

Foretak: Urba AS

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret

Terroir

Bigården ligger i et parkdrag nær ring 2 i Oslo. Tomten er stor og gjengrodd, det er mange frukttrær her, og i nærheten. Noen hundre meter unna ligger det en kolonihage, hvor det blomstrer til langt utpå høsten. I nærliggende parker vokser det mange lindetrær.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 85

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården