Hildegunn Aas

Litt om Hildegunn

Jeg startet med bier i 2019 og har siden vært fasinert av disse små skapningene som er så viktige for naturmangfoldet. Biene lager en helt unik honning med en smak jeg gjerne deler med flere. Jeg er for tiden bosatt i Vestfold og biene mine henter nektar fra Holt gård i Undrumsdal.

Jeg er veldig spent på hva NM-panelet synes om honningen min i år.

Foretak: 

Hildegunn aas

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret

Terroir

Bigården ligger på Holt gård i Undrumsdal. Gården ligger i naturskjønne omgivelser og er basert på en økologisk drift. I tillegg til de tradisjonelle plantene man finner i skogene i Vestfold er det mye villbringebær og lyng i området.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 100

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården