Armand Youssefian Blakstvedt

Litt om Armand

 

Jeg heter Armand og er 20 år gammel. Jeg startet opp bigården som 16-åring hjemme på gården Gutudalen i bygda Bjoneroa på Hadeland. Bigården ligger landlig til i barskog, hvor biene blant annet trekker på bringebær, selje, ulike blomster og lyng. Nå er bigården 4 år gammel, består av 9 kuber, og driften skal straks utvides. Til daglig studerer jeg integrert master i datateknologi ved NTNU i Trondheim. Jeg reiser hjem til biene så ofte jeg kan, og har ellers familie som hjelper til med bigården når det trengs.

Foretak: 

Honning
profil

Type honning

Røsslyng, flerblomstret

Terroir

Bigården ligger landlig til i bygda Bjoneroa på Hadeland, i barskog, hvor biene trekker på blant annet bringebær, lyng, selje, løvetann og andre blomster.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet:60, 60

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk Analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården