Einar Kjelbergnes

Litt om Einar

Vi May Anita og Einar driver Cidergården. Den består av 30 da med frukt, bær og hageanlegg. Hovedproduksjonen vår er produkter fra Epler, bringebær og aronia. Produksjonen drives økologisk og er Debio godkjent fra 4.10 da vi er ferdig med karenstiden. Vi har eget gårdsutsalg og servering der vi selger våre produkter. På gården er det også produksjon av kl 1 og 2 , inntil 22 % alkohol og vi lager eplecider, bærviner og mjød fra honningen. På norsk drikke / hanen NM i cider og mjød nå i vår fikk vår mjød med røsslyng gull og ble kåret til Norges beste Mjød .

Foretak: Cidergården

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret Røsslyng

Beskrivelse av naturen

Området rund gården er oppbygd og tilpasset omgivelsene. Det er anlagt 2 dammer og en stor hoved dam med bekker mellom. Hage anlegget omkranser gården og er på 3 da med planter, busker og trær, alle de bivennlige sorten er tatt med. Området nedenfor består av epletrær,rabarbra, svart hyll, bringebær, plommer og aronia. Vi driver økologisk.

Mengde høstet og høstedato

Kg
Høstet: 150, 150

Smak og lukt

Mer informasjon kommer.

Sensorisk analyse

Mer informasjon kommer

Bilder fra Bigården