Anna Lundstein

Litt om Anna

Jeg fikk øynene opp for birøkting nylig, og da var det ingen vei tilbake. Jeg meldte meg på ByBis grunnkurs, og fikk mine første bier på verdens biedag 20. mai 2020! Det har vært en spennende og krevende læringsprosess i løpet av sesongen, og nå er jeg veldig spent på hva NM-panelet synes om honningen min. Jeg har lyst til å være birøkter fordi det bringer med seg så mange fordeler: biene produserer et fantastisk produkt som honning, biene er svært viktige for pollinering og naturmangfold, og man får kunnskap om et unikt og spennende fagfelt som innebærer kunnskap om naturen og variert arbeid ute i frisk luft!

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret

Terroir

Dyrket mark, frukttrær, blomstereng (med stort innslag av honningurt), bringebær, rødhyll

Mengde høstet og høstedato

50 Kg
Høstet: 4 september 2020

Bilder fra Bigården