Nordr

Litt om Nordr

Nordr er stolt SØLVpartner med ByBi og vi har vår egen bikube på Bygdøy der vår dronning Fru Nordr regjerer. Navnet fikk hun gjennom en navnekorkonkurranse blant de ansatte.

Vi mener at det er viktig å bidra til en bærekraftig utvikling og bevare naturens mangfold, og støtter ByBi som en viktig aktør i dette arbeidet. Vi deltar med høsthonning fra vår bedriftskube, og synes det er veldig spennende å være med i NM i honning.

Nordr utvikler boliger, nabolag og næringseiendommer i både Norge og Sverige. Vi skal bygge smarte, solide og bærekraftige boliger som er like bra utenfor husets fire vegger som på innsiden, og bidrar til levende, trygge og gode nabolag.

Vi lytter til kundene våre, og tilbyr boliger som tilfredsstiller behovene deres.

I Nordr har vi funnet et navn som symboliserer det vi står for og alt vi har med oss. Solid, kompetent, bestandig, et navn med særpreg og med en klar tilhørighet til det nordiske.

Nordr representerer verdiene både vi som selskap og byggene vi utvikler står for; trygghet, hjelpsomhet, åpenhet og en pålitelighet som er like varig og konstant som hjemmene vi bygger.

Vi skal kjennetegnes av en kvalitet som strekker fra toppen av det grønne taket vårt og helt ned til den bærekraftige grunnmuren.

Foretak: Nordr

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret

Terroir

Bigården ligger naturskjønt på Bygdøy, en halvøy nær sentrum av Oslo. Her er det flere kystlindområder. Kystlind er et av de eldste organismer i Norge og finnes kun i Oslofeltet. De sarte, limegrønne blomstene blomstrer i juli og gir et forunderlig mentolpreg på honningen. Vi sender inn høsthonningen, som ikke inneholder lind, men har et rikt mangfold fra både sentblomstrende stauder fra de mange Bygdøy-hager og også honningdugg fra barnålsskogen i øst.

Mengde høstet og høstedato

50 Kg
Høstet: 1 september 2020

Pollen analyse flerblomstret honning

Detaljert pollenanalyse bak overskriften

Bilder fra Bigården