Alexander Nørstad

Litt om Alexander

Alexander heter jeg og med meg har jeg Julie, Theodor på ~1mnd, mine to hunder: schæferen Tarzan og bordercollien Luna, 9 kyllinger, 1 hane og rundt 8 bikuber. Vi holder til ved Eidsvoll Bygningen der biene våre flyr rundt blandt villbringebær, løvetann, rips og solbær.

Bier er av våre nyeste familiemedlemmer. Jeg har gått nybegynner kurs gjennom Eidsvoll Birøktelag og har Sertifiseringskurs for sykdommer. Vi har gått i anskaffelse av tre bi-folk som nå har blitt utvidet til 8, nå på andre året Bier og deres fasinerende verden synes jeg er helt utrolig.

Foretak: Skogsbie

Honning
profil

Type honning

Flerblomstret (kremet/flytende)

Terroir

Åkere med dyrket mark, korn, potet og gress med mye løvetann. Skog med villbringebær, ripsbusker, solbær, epler og hageplanter i hagene.

Mengde høstet og høstedato

165 Kg
Høstet: 2 juli 2020

Smak og lukt

Mer informasjon kommer snart.

Bilder fra Bigården

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrevet vårt